Strategie podniku a management jakosti - Bočková, Jiřina (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem diplomové práce byla analýza projektového managementu zvoleného podniku, včetně přezkoumání cílů strategie. Bylo prozkoumáno tržní prostředí a následovala SWOT analýza, ze které jsem vyvodila patřičné důsledky. Výsledkem vylo navržené řešení v podobě investičního záměru. Součástí bylo vypracování plánu managementu projektu, který určuje filosofii celého investičního projektu, jehož nedílnou součástí je časový harmonogram postupu prací a nákladová analýza rozčleněna do jendotlivých vývojových fází projektu.
Corporate Strategy and Quality Management
Keywords: projekt; kvalita; projektový management; plán managementu projektu.; project; quality; project management; project management plan