Marketingové řízení ve vybrané organizaci - Vybíralová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové strategie společnosti Red Bull GmbH a jejím vlivem na vybraný segment. Práce je rozdělena do 3 hlavních částí. Cílem bakalářské práce je analyzovat moderní marketingové trendy a jejich zasazení do marketingového mixu společnosti. Dále aplikuje teoretické znalosti na konkrétní situace v praxi a zhodnocuje vnější a vnitřní prostředí podniku. Analýza je následně podpořena výzkumnou sondou zaměřenou na vliv marketingové komunikace na konečného zákazníka.
Marketing management of particular organisation
Keywords: Red Bull; Dietrich Mateschitz; energetický nápoj; marketing; event; Red Bull; Dietrich Mateschitz; energy drink; marketing; event