Využití metod vícekriteriálního hodnocení variant k výběru dodavatelů - Mašková, Terezie (Jihočeská univerzita, 2023)
Výběrová řízeni dodavatelů ve vybrané firmě pomocí vícekriteriálních hodnocení variant.
Use of multi-criteria variant evaluation methods to select suppliers
Keywords: strategie postupu; více kriteriální rozhodování; inovace; dynamický vývoj; eliminace nákladů; dodavatesko-odběratelské vztahy; rozhodovací modely; advancement strategy; multi-criteria decision making; innovation; dynamic development; cost elimination; supplier-customer relationships; decision models