Sledování hlukové zátěže v objektech živočišné výroby pro chov skotu. - Matějů, Aleš (Jihočeská univerzita, 2010)
Náplní této bakalářské práce je popsat stavební charakteristiky sledovaných objektů a charakteristiky výrobních technologií. Hlavním cílem je pak měření hlukové hladiny ve vybraných objektech na hranicích jejich pozemků. Měřeny byly stáje pro chov jalovic a telat. Dále zajištění dat z měření a jejich následné vyhodnocení.
Noise mapping in livestock buildings for cattle.
BP
Keywords: Hluk; skot; měření hluku; jalovice; telata; hlukoměr; hladina hluku; hluková zátěž; Noise; cattle; noise measurement; heifers; calves; sound meter; noise; noise