Inovace služeb ve vybraném hotelu - Kosíková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem diplomové práce byla analýza služeb poskytovaných hotelem v historickém centru města Českého Krumlova a hodnocení spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami. V diplomové práci jsou na základě dotazníkového šetření navrženy inovace některých služeb a jsou zde uvedeny i návrhy zcela nových služeb. Diplomová práce byla založena na studiu odborné literatury a praktická část práce pak na dotazníkovém šetření, které proběhlo běhěm letní sezony a začátkem podzimu 2008.
Innovation of services in selected hotel
Keywords: hotel; cestovní ruch; marketing služeb; služby; analýza služeb; hodnocení spokojenosti zákazníků; dotazníkové šetření; hotel; tourism; marketing of services; services; analyse of services; evaluation of customer satisfaction; questionnaire (survey)