Mobilita fosforu v povodí a metody jeho stanovení - Richtr, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce popisuje na základě literární rešerše současné znalosti o pohybu a chování fosforu v povodí a z tohoto pohledu zhodnocuje metody jeho stanovení.
Phosphorus mobility in the catchment and methods of its determination.
Keywords: fosfor; P index; analytické metody; phosphorus; P index; analytical methods