Spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (turistická oblast Lipensko) - Bezkočková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2021)
Stále se zvyšující počet návštěvníků významných míst způsobuje stále více potíží. Tato bakalářská práce se zaměřuje na průzkum a identifikaci faktorů ovlivňujících spokojenost návštěvníků ve vybrané oblasti. Konkrétně tedy Lipensko v Jihočeském kraji. Celá tato lokalita je bohatá na historické, přírodní a kulturní turistické atraktivity. Průzkum spokojenosti návštěvníků byl provedený za pomoci dotazníkového šetření a konal se v létě, kdy byl přítomen velký počet návštěvníků. Na základě informací a z nich získaných zjištění jsme byli schopní otestovat stanovené předpoklady a navrhnout řešení zjištěných problémů.
satisfaction of visitors to the South Bodemian region (tourist area Lipensko)
Keywords: průzkum; spokojenost návštěvníků; turistická oblast Lipensko; dotazníkové šetření; návrh řešení; survey; satisfaction of visitors; Lipensko; South Bohemian region; questionnaire survey; recommended solutions