Možnosti dalšího rozvoje cestovního ruchu regionu Podblanicko - Jordánková, Simona (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce se zabývá možnostmi dalšího rozvoje cestovního ruchu regionu Podblanicko. Jsou zde navrženy aktivity ke zlepšení spolupráce a řízení cestovního ruchu a návrh činností v oblasti marketingového mixu. Jedním z výstupů diplomové práce je i návrh package.
Possibilities of the further tourism development in the region Podblanicko
Keywords: cestovní ruch; destinace; destinační management; marketingový mix; rozvoj cestovního ruchu; spolupráce; tourism; destination; destination management; marketing mix; tourism development; cooperation