Podpůrné nástroje pro tvorbu a sledování vybraných klíčových ukazatelů výkonnosti - Sedláčková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2014)
V této diplomové práci se autorka zaměřuje na současné metody měření výkonnosti v nákupním oddělení vybrané firmy a na vytvoření nové metody analýzy existujících dat, která by přispěla k optimalizaci řízení nákupu a lepšímu sledování stanovených cílů. Cílem této práce je nalézt takovou metodu analýzy existujících dat v nákupním oddělení vybrané firmy, která by přispěla k optimalizaci řízení nákupu.
Supporting Tools for Creation and Pursue of Chosen Key Performance Indicators
Keywords: Nákup; KPI; SAP; reporting; controlling; BOM; APR; smluvní ceny; objednací ceny.; Purchasing; KPI; SAP; Reporting; Controlling; Target; BOM; APR; Contract price; Order price