Hospodaření s odpady v Jihočeském kraji - Maťha, Martin (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato diplomová práce je zaměřena na problémy odpadového hospodářství Jihočeského kraje. Analyzuje rozbor stávajícího stavu odpadového hospodářství a zaměřuje se na problémy s tím spojené. Cílem práce je čtenáře seznámit se základními principy s nakládáním s odpady a hospodaření s nimi, možnosti financovaní, zásahy veřejného a soukromého sektoru a s problematikou legislativy s odpadovým hospodářstvím spojené.
Waste Managament Of South Bohemia
Keywords: odpady; odpadové hospodářství; hospodaření s odpady; nebezpečné odpady; legislativa odpadového hospodářství; produkce odpadů; třídění komunálního odpadu; waste; waste managament; hazardous wastes; legislature of waste managament; sorting of wastes