Úvěrové smlouvy jako prostředek financování podniku - Hrdličková, Dominika (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce byl rozbor úvěrových smluv pro podnikatelskou klientelu a jejich návaznost na právní předpisy. Hlavním cílem praktické části bylo zjistit, jaké zdroje financování používají společnosti pro financování svých provozních a investičních potřeb a podnikatelských záměrů. Práce se zaměřuje hlavně na financování pomocí cizích zdrojů, tzn. úvěrů od bank, jejich druhů a typů.
Loan Agreements as Business Financing Means
Keywords: Banka; klient; úvěr; úvěrová smlouva; financování; právní předpisy; zákony; Bank; client; loan; loan agreement; financing; legal regulations; laws