Analýza dojeného stáda skotu v podhorské oblasti - Nejdr, Václav (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývala analýzou dojeného stáda v podhorské oblasti. Hodnocena byla produkce i reprodukce. Práce zhodnotila působení českého strakatého skotu a montbeliardu
The analysis of dairy cows in the marginal area
Keywords: český strakatý skot; montbeliard; produkce mléka; reprodukce; Czech Pied cattle; Montbeliard; production of milk; reproduction