Vytvoření programu pro generování testů - Nádvorník, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem této bakalářské práce je pomocí jazyka PHP vytvořit fungující aplikaci pro generování testových otázek. K tomu je vytvořena a využívána databáze MySQL, do které se vkládají otázky a odpovědi. Tato data budou na základě uživatelských požadavků pomocí vytvořené aplikace promíchána a náhodně vygenerován test. Výstupem práce bude PDF formát a soubor XML, obsahující vygenerované testové otázky a odpovědi.
Creation of an aplication for generating of tests