Vytyčování větších územních celků na podkladě map pozemkového katastru. - Pajma, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2008)
V diplomové práci jsou popsány mapové podklady vzniklé na našem území a jejich využití při vytyčovacích pracech. Je zde zmíněna také legislativní úprava a potřebné náležitosti dané problematiky.
Setting out of large areas based on the maps of land cadaster.
Keywords: vytyčování; mapa; pozemkový katastr; katastr nemovitostí; geometrický plán; náčrt; setting out; plan; maps; real estate cadastre; plans; land register; draft