Analýza činnosti města Příbram v oblasti efektivního využívání finančních prostředků z EU - Prokšová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce bylo popsat a zhodnotit současný stav města Příbram z hlediska čerpání finančních prostředků, a to jak z evropských, tak i z národních zdrojů. Na základě této analýzy navrhnout nová řešení, která povedou k rozvoji sledovaného území a budou sloužit jako návrh výchozích bodů nového strategického dokumentu města na období 2014-2020.
Analysis of Příbram's activities in the field of efficient use of EU funds
Keywords: obec; Evropská unie; strukturální fondy; rozvoj obce; strategický plán obce; regional policy; structural policy; municipality; municipality development; strategic plan of the municipality