Motivace a stimulace lidských zdrojů - Hüttnerová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je analýza, posouzení a zhodnocení motivačních a stimulačních faktorů v návaznosti na zefektivnění práce lidských zdrojů v konkrétní organizaci. Nejprve jsem popsala organizaci a její systém motivace. Na základě těchto poznatků jsem sestavila dotazník o 15-ti otázkách. K vyhodnocení dotazníků jsem využila specializované programy Excel a Statistica.
Motivation and stimulation of human resources
Keywords: motivace; stimulace; lidské zdroje; dotazníkové šetření; hasičský záchranný sbor; motivation; stimulation; human resources; questionnaire investigation; fire brigade (HZS)