Typy povrchů jízdáren pro koně - Chalupová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce bylo zpracovat přehled o informacích, zjištěných od chovatelů, o struktuře povrchů jednotlivých jízdáren pro koně. Dotazníkovým šetřením a osobní konzultací se zjišťovalo též uplatnění a spokojenost chovatelů s kvalitou povrchů jízdáren.Na základě výsledků dotazníkového šetření byly zpracovány informace o každém z jednotlivých povrchů jízdáren a přehled o kvalitě a oblíbenosti jednotlivých povrchů v oblasti Jihočeského kraje.
Types of riding hall surfaces
Keywords: koně; jízdárna; povrch; horses; riding hall; surface