Cirkulární ekonomika a bezobalový prodej - Hrnečková, Simona (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem diplomové práce je je analyzovat nynější situaci na trhu v oblasti bezobalového prodeje. Analýza proběhla pomocí komunikace s nezávislými bezobalovými obchody po celé České republice a zaměřila se na obaly (zejména přepravní obaly) vyskytující se v těchto prodejnách.
Circular economy and packaging-free sale
Keywords: cirkulární ekonomika; obaly; odpad; zero waste; bezobalové obchody; bezobalový prodej; circular economy; packaging; waste; zero waste; unpackaged stores; packaging-free stores; zero waste shops