Technika a technologie v moderních chovech skotu - Horáček, Adam (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá technikou a technologií používaných v moderních chovech skotu. Literární rešerše je zaměřena na současné trendy technologických systémů a mechanizačních prostředků v chovu skotu, přehled největších výrobců a na porovnání dostupnosti techniky mezi českým a zahraničním trhem. Praktická část je zaměřena na výběr dvou objektů stejné kategorie, jejich charakteristiku a následné porovnání těchto objektů ve výsledcích práce.
Technique and technology in modern cattle breeding
Keywords: trendy; moderní technika a technologie; mechanizační prostředky; welfare; užitkovost; trends; advanced technique and technology; mechanization; welfare; milk yield