Finanční analýza ve vybraném podniku - Doubrava, Dominik (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce je posouzení analytických operací, zaměřených především na finanční analýzu vybrané obchodní společnosti a analýzu efektivity. Další část této práce se zaměřuje na postupné odvození stavu, s případným nalezením vhodných opatření, předcházejícím problémům v ekonomice pro vybranou akciovou společnost Koh-i-noor Hardtmuth, a.s..
Financial analysis of the selected company
Keywords: stav společnosti; horizontální; vertikální; aktiva; závazky; rozvaha; zisk; ztráta; účet; ukazatele; poměrové; condition; horizontal; vertical; assets; liabilities; balance-sheet; profit; loss; account; index; ratio