PR nástroje ve vybraném podniku - Milcová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce bylo zhodnotit současné využití vnitřních a vnějších vztahů s veřejností ve společnosti Fabory CZ, s. r. o. a vytvořit plán dalšího rozvoje. V praktické části této práce jsou uvedeny PR aktivity, které se používají ve firmě Fabory CZ, popis vnějších a vnitřních PR aktivit. Na základě dotazníkového šetření byly předloženy návrhy, jak zlepšit vnější a vnitřní vztahy s veřejností ve firmě Fabory CZ.
PR tools in selected company
Keywords: externí public relations; interní public relations; obraz firmy; komunikační jednání; podniková totožnost; dotazníkové šetření; external public relations; internal public relations; corporate image; corporate communication; corporate identity; questionnaire survey