Produkt cestovního ruchu v turistickém informačním centru Třebíč - Růžičková, Žaneta (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce si klade za cíl seznámit čtenáře s problematikou destinace Třebíč a jejím turistickým a informačním centrem. Zabývá se analýzou potencionálů destinace pro rozvoj cestovního ruchu, ale zvláštní pozornost je věnována analýze produktům nabízených TIC KVIZ Třebíč. Tyto produkty jsou analyzovány a na základě všech provedených analýz i dotazníkového šetření jsou vytvořeny nové návrhy produktů. Na závěr je ze všech návrhů vybrán a zpracován jeden produkt.
Tourism product in tourism infocentre in Třebíč
Keywords: cestovní ruch; stálý obyvatel; návštěvník; turista; destinační management; turistický region; destinace; produkt; situační analýza; swot analýza; bostonská matice; tourism; resident; visitor; tourist; destination management; tourist region; product; situation analysis; swot analysis; boston matrix