Zážitkový marketing v produktech cestovního ruchu turistického informačního centra ve Voticích - Vrňáková, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem diplomové práce bylo navrhnout konkrétní produkt cestovního ruchu. Tohoto cíle bylo dosaženo na základě zhodnocení současné nabídky zážitkových akcí konaných na Voticku a zhodnocení poptávky, prostřednictvím dotazníkového šetření mezi obyvateli Votic, obyvateli okolních vesnic a návštěvníků. Neméně významně přispělo k tvorbě vhodného produktu také hodnocení odborníků oblastí souvisejících s produktem. Veškeré tyto poznatky vedly k vytvoření produktu cestovního ruchu tzv. stezky zdraví.
Event marketing and its part in formation of products of tourism at tourist informative centre in Votice
Keywords: zážitkový marketing; turistické informační centrum; produkt cestovního ruchu; stezka zdraví; naučná stezka.; Event marketing; Tourist Information Center; product of tourism; healthpath; nature trail.