Analýza využití regionální značky u vybraných producentů v oblasti Šumava - Řezáčová, Jiřina (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem mé práce je provést analýzu využití regionální značky a dopadů u výrobců certifikovaných produktů v regionu Šumava. Konkrétně je výzkum zaměřen na značku Šumava - originální produkt. Součástí mé práce byly řízené rozhovory, které byly zpracovány a analyzovány formou případových studií.
The analyse of exploitation the regional brand by chosen producents in the region of Šumava
Keywords: Regionální značka; marketing; marketingový mix; branding; Šumava {--} originální produkt; Regional brand; marketing; marketing mix; branding; Šumava {--} the originál product