Prázdninový tábor pro děti 1. stupně ZŠ z hlediska volnočasové a náboženské pedagogiky - Hrdličková, Marie (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce je věnovaná problematice prázdninového tábora pro děti mladšího školního věku z pohledu volnočasové a náboženské pedagogiky. Tato práce má cíl nastínit, jaké zásady volnočasové a náboženské pedagogiky by měl respektovat prázdninový tábor. V teoretické části jsou nastíněna východiska pro závěrečný projekt. Praktická část je formou projektu prázdninového tábora se zaměřením na náboženskou pedagogiku. Projekt v praktické části byl připraven, realizován a didakticky vyhodnocen.
Summer camp for children of younger school age, from the point of view of leisure time pedagogics and religion pedagogics
Keywords: náboženská pedagogika; volnočasová pedagogika; prázdninový tábor; mladší školní věk; religion pedagogics; leisure time pedagogics; summer holiday camp; younger school age