Poskytovatelé logistických služeb v ČR - Hrnečková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce mapuje vývoj poskytování logistických služeb v České republice, analyzuje současný stav poskytovatelů logistických služeb a zaměřuje se na očekávané trendy v blízké budoucnosti z pohledu vybraných subjektů, dále analyzuje, jak se podniky staví k implementaci logistického outsourcingu a jak jsou spokojeni s úrovní dosahovaných logistických služeb v porovnání s logistickými náklady.
Logistics Service Providers in the Czech Republic
Keywords: Poskytovatelé; logistické služby; outsourcing; logistika; skladování; Logistics; Outsourcing; Logistics services; Logistics providers