Analýza konkurenceschopnosti vybraného podniku - Lohoňková, Eva (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu konkurenceschopnosti vybraného podniku při využití metod strategického řízení. Analýza byla aplikována na společnost Jednota, spotřební družstvo České Budějovice.
The competitive ability analysis of selected company.
Keywords: konkurenceschopnost; strategické řízení; trh; maloobchod; competitive ability; strategic management; market; retailing