Porovnání energetické, pracovní a materiálové náročnosti různých způsobů odklizu a skladování výkalů skotu. - Míček, Michal (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této diplomové práce bylo mezi sebou porovnat energetické, materiálové a pracovní náročnosti odklizu výkalů skotu ve stelivových a bezstelivových technologiích a následně i skladování a aplikace výkalů skotu.
Comparison of energetic, working and material demands of various methods of clearance and storage of cattle excrement
Keywords: výkaly; sláma; stelivo; kejda; hnůj; odkliz; skladování; excrement; straw; roughage; slurry; dung; clearance; storage