Analýza a návrh nasazení dokument management systému ve vybrané organizaci - Homan, Jiří (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce se zaobírá systémem pro správu podnikového obsahu. Práce je rozdělena na dvě větší části, teoretickou a praktickou. V teoretické části autor popisuje životní cyklus podnikové aplikace a systém pro správu podnikového obsahu. Praktická část se zaměřuje na analýzu současného stavu a navržení výzvy pro podávání nabídek na dodávku informačního systému.
Analyzing and designing a document management system deployment in a selected organization
Keywords: Řízení podnikového obsahu; ECM; Dokument management systém; DMS; Podnikový informační systém; Životní cyklus podnikové aplikace; Enterprise Content Management; ECM; Document Management System; DMS; Enterprise Information System; Lifecycle of enterprise applications