Využití kulturních atraktivit v cestovním ruchu na Benešovsku - Papežová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá využitím kulturních atraktivtit na okrese Benešov. Součástí práce je situační analýza a terénní dotazníkové šetření, na jehož základě byl vytvořen návrh cyklotrasy a produktový balíček. Destinace nabízí řadu kulturních atraktivit a cílem je přilákat co nejvíce návštěvníků do této oblasti.
The Cultural Acractivities in Tourism in the Benešovko Region
Keywords: cestovní ruchu; destinace cestovního ruchu; marketing v cestovním ruchu; situační analýza; marketingový mix; návštěvnické atraktivity; kulturní atraktivity; tourism; destination of tourism; marketing in tourism; situational analyzation; marketing mix; visitor attractions and cultural attractions