Výběr a přijímání zaměstnanců ve vybrané organizaci - Čabrádek, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2016)
Má bakalářská práce je zaměřena na problematiku výběru a přijímání zaměstnanců ve vybrané organizaci. V teoretické části této práce jsou vysvětleny základní pojmy řízení lidských zdrojů. Konkrétně se zabývám na získávání, výběr a přijímání zaměstnanců, což jsou nejdůležitější věci, jimiž se musí zabývat každá organizace. Teoretické poznatky jsem čerpal z literatury zaměřené na řízení lidských zdrojů. V praktické části analyzuji a popisuji systém výběru a přijímání zaměstnanců v podniku s. n. o. p. cz a. s., kde jsem provedl řízený rozhovor. V závěru praktické části jsem poté výsledky vyhodnotil a navrhl opatření, která by současný systém zefektivnila.
Selection and recruitment of employees in chosen company
Keywords: řízení lidských zdrojů; výběr zaměstnanců; přijímání zaměstnanců; human resources management; recruitment of employees; selection of employees