Analýza informačního systému vybrané účetní jednotky - Staněk, Milan (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem této bakalářské práce je popsat informační systém, jeho funkce, výhody a nevýhody, porovnat softwary od jednodušších po složitější a zhodnotit informační systém v oblastech účetnictví a ekonomiky. První (teoretická) část je zaměřená na detaily informačního systému, na interakci mezi technologiemi, daty, procesy výpočetní techniky a lidskými zdroji. Druhá (praktická) část je zaměřena na hodnocení rozdílů mezi různými druhy systémů a analýzou vybraného informačního systému účetní jednotky.
Analysis of the information system of the selected accounting entity
Keywords: informační systém; software; technologie; hodnocení systému; analýza programů; information system; software; technology; system analysis