Sbírka problémových úloh z matematiky - Jordánová, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavní náplní této bakalářské práce je rešerše internetových portálů a učebnic nabízejících problémové úlohy z matematiky a vytvoření vlastní sbírky problémových úloh pro 2. stupeň základní školy. Příklady ve sbírce úloh z matematiky jsou utříděny do čtyř kapitol podle ročníku, pro který jsou určeny. Každý příklad obsahuje jedno nebo více řešení a je doprovázen obrázkem.
Collection of problems for school mathematics
Keywords: RVP ZV; problémové úlohy; analýza učebnic; sbírka úloh; RVP ZV; problem tasks; analysis textbooks; collection of tasks