Podnikatelský záměr zvolené agroturistické farmy - Hebíková, Martina (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na zanalyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí zvolené agroturistické farmy a vypracování kompletní dokumentace podnikatelského záměru dle aktuálních trendů ve venkovské turistice resp. agroturistice. Část literární rešerše definuje základní pojmy řešeného tématu. Dále je zde popsána destinace venkovské turistiky Českobudějovicko. V praktické části se práce zabývá podnikatelským záměrem, který obsahuje základní údaje o farmě, dotazníkové šetření, analýzu konkurence, finanční plán, externí prostředí podniku, doporučení a rizika.
The business plan of a chosen agritourism farm
Keywords: agroturistika; venkovská turistika; farma; životní prostředí; agritourism; rural tourism; farm; environment