Vzdělávání ve veřejné správě a vybrané soukromoprávní instituci - Rejdová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této diplomové práce je provedení současného stavu vzdělávání ve veřejné správě a ve vybrané soukromoprávní instituci, vzájemné porovnání s ohledem na současné trendy celoživotního učení.
Continuing education in the public administration and in a specified private law institution
Keywords: Plán vzdělávání; motivace; stimulace; celoživotní učení; znalostní ekonomika; dotazníkové šetření.; Plan of education; motivace; stimulace; continuing education; znalostní ekonomika knowledge economics; questionnaire survey.