Propagační činnost Turistického informačního centra v Českých Budějovicích - Smetanová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce bylo vyhodnotit a analyzovat statistická data získaná z dotazníkového šetření, které proběhlo v Českých Budějovicích v letních měsících roku 2007. Na vyhodnocení navázala tvorba podkladů pro zkvalitnění propagačních materiálů Turistického informačního centra v Českých Budějovicích.
Promotion Activity of Tourist Information Centre in České Budějovice
Keywords: turistické informační centrum; dotazníkové šetření; propagační činnost; propagační materiál; turista; Tourist Information Centre; questionaire investigation; advertising activity; advertising stuff; a tourist