Konkurenceschopnost internetové prodejny v sortimentu nabízeném hobbymarkety - Ochsner, Dominik (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá zjišťováním nákupního chování spotřebitelů nakupujících vymezený sortiment. Cílem práce je zhodnotit poptávku a v návaznosti na zjištěné spotřební chování těch, kteří sortiment hobbymarketů nakupují, navrhnout opatření konkrétní internetové prodejně.
Customers' preferences for particular retail stores in a location
Keywords: hobbymarkety; e-commerce; nákupní chování; nákupy na internetu; e-shopy; kutilové; DIY stores; hardware stores; consumer behavior; e-commerce; on-line shopping