Využití marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu - Nováková, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve své práci jsem zanalyzovala stav využívání marketingových nástrojů ve vybrané oblasti Jihočeského kraje. Tato analýza mi poskytla informace o nízké úrovni využívání marketingu v oblasti malého a středního podnikání. Výzkum jsem dělala formou dotazníkového šetření a případovou studií ve vybraném maloobchodním subjektu, který byl zkoumán hlouběji a navrhla jsem pro tento maloobchodi i doporučení, pro zlepšení jeho prosperity, z hlediska marketingu.
Using of Marketing Tools in Chosen Retail Subject
Keywords: marketing; maloobchod; marketingový mix; marketingový výzkum; marketing; retail; marketing mix; marketing research