Balení masných výrobků, technologie a trendy trhu - Procházková, Alice (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na druhy obalů a technologii balení masných výrobků. První část práce je zaměřena na masnou výrobu a výrobu masných produktů. Dále pojednává o rozdělení obalů na masné výrobky a jejich požadavky. Pátá a šestá kapitola se věnuje balícím technologiím pro masné výrobky. Poslední kapitoly pojednávají o vadách a označování masných výrobků
Packing of meat products, technology and market trends
Keywords: masné výrobky; druhy obalů; technologie balení.; meat products; wrapping split; packing technologies.