Služby cestovního ruchu pro seniory a možnosti jejich dalšího rozvoje v oblasti Prachaticko - Korousová, Marie (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je zdůvodnit význam cestovního ruchu seniorů a specifikovat potřeby tohoto segmentu v cestovním ruchu a na základě výsledků provedených analýz navrhnou možnosti dalšího rozvoje služeb cestovního ruchu pro segment seniorů ve zkoumané oblasti.
Tourism services for retired people and possibilities of their development in Prachatice area
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; senior; cestovní ruch seniorů; tourism; tourism services; senior; senior tourism