Možnosti využití e-learningu při výuce fyziky na ZŠ - Bednář, Vít (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce v teoretické části popisuje na základě rešerše různé druhy elektronického vzdělávání s jeho vývojem a zejména souvislostmi k pedagogice na základní škole a psychosociálními aspekty. Uvádí možnosti využití multimédií ve výuce Fyziky. Dále pak v praktické části popisuje konkrétní nasazení LMS Moodle pro výuku Fyziky obor Kapaliny pro výuku stylem blended learning a srovnává ho s výukou tradičním způsobem.
Ways of using e-learning in teaching of physics at basic school
Keywords: e-learning; blended learning; digitální technologie; multimédia; LMS; Moodle; e-learning; blended learning; digital technology; multimedia; LMS; Moodle