Srovnávací studie proveditelnosti informačních systému pro nakládání s utajovanými informacemi do stupně utajení důvěrné v oblasti informačně - technologické a ekonomické. - Huličová, Hana (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce se zabývá návrhem a srovnávací studií proveditelnosti informačního systému pro nakládání s utajovanými informacemi do stupně utajení důvěrné v oblasti informačně technologické a ekonomické (tj. ekonomické a finanční analýze).
Comparative study of feasibility of information systems handling classified information up to the CONFIDENTIAL level in the area of information-technological and economical.
Keywords: Studie proveditelnosti; informační systém; utajované informace; fyzická bezpečnost; personální bezpečnost; administrativní bezpečnost; lidské zdroje; průmyslová bezpečnost; bezpečnost IS; bezpečnostní dokumentace; analýza rizik; ekonomická analýza; finanční analýza; náklady; investiční náklady; provozní náklady.; Feasibility study; information system; classified information; physical security; personnel security; administrative security; human resources; industrial safety; IS security; security documentation; risk analysis; economic analysis; financial analysis; costs; capital costs; operating costs.