Ovoce a zelenina ve výživě člověka. - Procházková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na téma ovoce a zelenina ve výživě člověka. Teoretická část se zabývá obecně výživou člověka a jejími složkami, charakteristikou ovoce a zeleniny. Metodickou část tvoří dotazníky na dané téma a jejich vyhodnocení.
Fruits and vegetables in food.
Keywords: ovoce; zelenina; výživě člověka; dotazníková metoda; fruit; vegetable; human´s nutrition; answer sheet method