Tvorba distribučního řetězce pro textilní výrobky - Nováková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na tvorbu logistického řetězce pro textilní výrobky. V rámci této problematiky byla provedena analýza vhodných dodavatelů a poté jejich výběr. Poté byly zjišťovány nejvhodnější možnosti přepravy do České republiky v souladu s optimalizovanou nákladovou náročností. V další fázi byla provedena analýza predikce poptávky, na kterou následně navazovala metoda ekonomicky výhodného objednacího množství. V poslední fázi na základě provedených analýz byly vytvořeny optimální distribuční.
Creation of the distribution chain for textile products
Keywords: Logistika; distribuční řetězec; přeprava; distribuce; Logistics; supply chain; transportation; distribution