Možnosti online dotazování v ČR - Boukalová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce bylo zhodnotit nabídku produktů v oblasti online výzkumů a jejich využití spotřebitelskou organizací. Poté navrhnout metodiku pro sestavování online dotazníku a následně ji prakticky ověřit pomocí softwarového nástroje pro online dotazování, který má spotřebitelská organizace k dispozici. Vybranou spotřebitelskou organizaci představovalo SOS - Sdružení obrany spotřebitelů. Specifickou cílovou skupinu, jež byla zkoumána, tvořila členská základna spotřebitelské organizace.
Possibilities of Online Surveys in the Czech Republic
Keywords: Online dotazování; softwarový nástroj pro online dotazování; SOS - Sdružení obrany spotřebitelů; Online survey; online survey tool; Consumers Defence Association