Rozvoj služeb WELLNESS HOTELU FRYMBURK - Petrů, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá rozvojem služeb Wellness Hotelu Frymburk. Cílem této práce je analýza produktu Wellness Hotelu Frymburk, její následná komparace s produkty zařízení ubytovacích a stravovacích služeb ve vymezeném území a dále s tím související doporučení pro další rozvoj produktů zkoumaného podniku na základě průzkumu zákaznických potřeb. Přínosem práce by mělo být navržení možností dalšího rozvoje produktů ve zkoumaném zařízení.
Development services of WELLNESS HOTEL FRYMBURK
Keywords: wellness; služby; Wellness Hotel Frymburk; Lipensko; inovace; wellness; services; Wellness Hotel Frymburk; Lipensko; innovation