Subjektivní pohled na kvalitu života diabetiků prvního typu léčených kontinuální subkutánní inzulínovou infuzí. - Machyánová, Klára (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá kvalitou života diabetiků prvního typu léčených CSII. Snaží se jejich kvalitu života zmapovat pomocí metody SEIQoL a zároveň nalézt oblast, ve které se cítí nejméně naplněni.
SUBJECTIVE VIEW ON A QUALITY OF LIFE OF PATIENTS WITH TYPE 1 DIABETIES TREATED BY CONTINUAL SUBCUTANEOUS INSULIN INJECTION
Keywords: Diabetes mellitus 1. typu; Kontinuální subkutánní inzulínová infuze; Kvalita života; Kvalitativní výzkum; SEIQoL; Type 1 diabetes mellitus; Continual subcutaneous insulin injection; Quality of life; Qualitatively research; SEIQoL; Selfmonitoring