Landeskunde Österreichs im Deutschunterricht - Bartošová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
Má diplomová práce se zabývá rakouskými reáliemi ve výuce němčiny. Práce je rozdělena do několika tematických částí. První část je věnována teoretickým základům reálií ve výuce cizího jazyka. Poté následují jednotlivé kapitoly zaobírající se informacemi o zemi, obyvatlstvu, politickém systému, školství, rakouské němčině apod. Za každou kapitolou následují příslušná cvičení, otázky a úkoly.
Austrian Studies in teaching German.
Keywords: reálie; Rakousko