Navrhněte a porovnejte možnosti manipulace a ošetření s dlouhodobě skladovanými slaměnými briketami. - Demeter, Jan (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavní náplní této bakalářské práce v rámci studia oboru Dopravní a manipulační prostředky (DOMP) je navrhnout a porovnat technologické linky pro výrobu, manipulaci a skladování slaměných briket na základě literární studie. V bakalářské práci jsou dále popsány technologické linky pro sezónní a celoroční produkci briket. Hlavním cílem je sestavení modelové linky pro výrobu a skladování slaměných briket.
Suggest and compare possibilities of manipulation and treatment of long -term stored straw briquettes.
Keywords: produkce briket; skladování briket; biomasa; lisování; briquettes production; briquettes storage (storing); biomass; compressing