Nezdravé formy stravování ve školských zařízeních (mimo školní kuchyně) u dětí s disabilitou zrakovou, sluchovou, mentální, tělesnou ve věku 8 -15 let v jihočeském kraji. - Svobodová, Jana (Jihočeská univerzita, 2013)
Úkolem je sledování nezdravých forem stravování (mimo školní kuchyně) u dětí s disabilitou zrakovou, sluchovou, mentální a tělesnou ve věku 8-15 let v Jihočeském kraji. Cílem je zjištění možnosti stravování dětí, využívání bufetů, automatů a zjištění kvality tohoto jídla.
Unhealthy forms of eating in schools (except for the school kitchen) in children with visual, hearing, mental or physical disability aged 8 to 15 years in the South Bohemian Region
Keywords: bufet; stravování; školní zařízení; dítě s disabilitou; Jihočeský kraj; nezdravé stravování; strava; sladkosti; snack bar; eating; school; child with disability; South Bohemia Region; unhealthy eating; food; sweets